Maandelijks archief: september 2015

Voor het eerst naar het consultatiebureau

Vorige week ben ik thuis al even goed bekeken door de verpleegkundige van het consultatiebureau. Vandaag mocht ik voor het eerst naar het consultatiebureau, en daar hebben ze mij nog een keer helemaal gecheckt. Alles was in orde en ik ben een “heel mooi meisje”. (maar dat wisten mama en papa natuurlijk allang!)

Ik weeg nu 3875 gram, ben 54,5 cm lang en mijn hoofdje heeft een omtrek van 36 cm.

Mijn eerste weken… en vakantie!

Ik ben nu bijna drie weken oud en we zijn met z’n viertjes al helemaal aan elkaar gewend. Tygo vindt het nu ook erg leuk om mij kusjes te geven en mijn handje vast te houden, en soms wil hij zelfs een knuffel geven. We hadden een hele lieve kraamhulp: Anja. Zij zorgde heel goed voor mij, mama en Tygo, en had tussendoor ook nog tijd voor een gezellig koffiepraatje met papa.

Verder heb ik het lekker naar mijn zin en ben ik een rustig meisje. Ik kijk graag rond en kan vanuit de poef in mijn box alles goed in de gaten houden. Wel heb ik nog vrij veel last van krampjes na het drinken, maar na even met de beentjes bewegen en een knuffel zakt dat meestal weer weg.

Ik ben ook voor het eerst meegeweest op vakantie, al heb ik daar weinig van meegekregen omdat ik nog heel veel slaap. Maar ik vond het wel fijn om in de buitenlucht te zijn, en kon dan éxtra goed slapen.