Maandelijks archief: januari 2016

FotoFenna

Vlekjes

Tygo heeft begin december de waterpokken gehad. Het zat er natuurlijk in dat ik het dus ook zou krijgen, en ja hoor! Een paar dagen nadat Tygo weer was opgeknapt, kreeg ik vlekjes en héél veel jeuk. Ik had er veel meer last van en heb een paar dagen koorts gehad, slecht geslapen en weinig gedronken. Mama had een soort zalfje gekocht, en dat haalde de ergste jeuk weg en verkoelde een beetje, dat vond ik wel fijn.

Nu zijn de vlekjes bijna weg en ben ik weer helemaal de oude: veel lachen, geluidjes maken en het liefst ben ik de hele dag bij mama of papa in de buurt. Als Tygo op zijn kamer speelt mag ik er vaak bij liggen op het speelkleed en dat vind ik heel gezellig. Hij komt dan steeds speelgoedjes laten zien en wil met mij met een balletje spelen, maar daar ben ik nog iets te klein voor. Ik kan ook al van mijn rug op mijn buik rollen, al kost het nog wel wat moeite. Als ik dan een paar minuutjes rond lig te kijken wordt het toch wel zwaar en word ik boos omdat ik mijn hoofdje dan niet meer rechtop kan houden.

Ik heb in de afgelopen weken ook regelmatig een potje fruit gegeten. De eerste paar keer ging dat nog een beetje onhandig, en verslikte ik me nog wel eens. Maar nu gaat het best aardig en eet ik ongeveer een half potje per keer. Groente vind ik nog niet zo lekker, ik trek dan een heel vies gezicht en spuug alles weer uit.