Maandelijks archief: februari 2016

Midweekje CenterParcs!

We zijn afgelopen week een midweekje naar CenterParcs de Huttenheugte geweest. Ik ben nu veel wakker en vind het razend interessant om overal mee naartoe te gaan en alles te bekijken. Buiten zijn vind ik lekker, want dan kan ik alles goed bekijken. Helaas werkte het weer niet echt mee en konden we niet zo vaak buiten wandelen. Plopsaland vond ik eerst eigenlijk niet zo leuk, maar toen bedacht mama dat ik eigenlijk best wel rechtop in de wagen kon zitten. Dát was echt een goed idee, want zo kon ik alles goed zien.

In het zwembad moest ik de eerste keer weer even wennen aan al het gespetter, maar daarna vond ik het erg lekker. Vooral het bubbelbad was favoriet, want daar viel ik binnen een paar minuten bij mama in slaap!

In het huisje kregen we speciaal baby-speelgoed. Met de houten kubus en kralenbord had ik niet zo veel, maar de ‘magische lantaarn’ was voor mij helemaal het einde! Hij maakte een zacht muziekje, kreeg verschillende kleuren en door het oog bovenaan kon ik hem perfect vasthouden!

Ik groei als kool en krijg nu een echt ‘meisjes-snuitje’, met grote ogen en lange wimpers. De nachten gaan op het moment helaas wat minder. Ik kom ’s avonds moeilijk goed in slaap en vaak word ik rond 3.00 uur wakker en helpt niets anders dan een beetje drinken.

Het slechte slapen heeft ook wel een reden, want mama en papa zagen dat er een een klein wit puntje van mijn eerste tandje doorkwam! Tygo vond dat zo leuk, dat hij mij meteen een stukje macaroni wilde geven. Ik vind mijn grote broer zo lief!