Maandelijks archief: april 2016

Snuitjestijd

Papa en mama vinden dat ik zo’n leuk snuitje heb, dat er hele rolletjes… ehm, kaartjes worden volgeschoten met mijn lachebekje! In de tuin vind ik het heerlijk om op een zacht speelkleed te spelen en natuurlijk houd ik Tygo goed in de gaten.

Ik heb nu echt een hele bewuste blik en als iemand tegen mij praat kijk ik alsof ik iets terug wil zeggen. Dat lukt natuurlijk nog niet, maar je kunt wel een leuk ‘kakelgesprek’ met mij voeren, dat vind ik heel gezellig. Het slapen in mijn eigen bed gaat nu gelukkig ook wat beter, maar papa moet mij nog wel even geruststellen en een knuffel geven als ik in bed lig. Verder eet ik ook heel erg goed, ik lust alles en groei daardoor als kool!

Kijk maar eens hoe blij ik ben:

Zwemmen bij De Meerval

Tygo en papa gaan vaak samen zwemmen bij zwembad De Meerval in Wijchen, maar omdat ik nog een beetje te klein was om lang in het water te kunnen konden ik en mama niet mee. Vandaag ben ik voor het eerst meegeweest, en wat vond ik het fijn! Heerlijk spartelen in mijn speelband en omdat het water lekker warm was kreeg ik het ook niet koud! Kijk maar eens hoe leuk in het vond!

Pannenkoekenboot

Vandaag zijn we naar de Pannenkoekenboot geweest. Ik vond het prachtig om aan alle kanten naar buiten te kunnen kijken, en zat met iedereen die langs kwam lopen te flirten. Maar dat kan natuurlijk ook niet anders met mijn lieve snuitje… Ik heb heel wat hapjes pannenkoek met poedersuiker op, en daarna heb ik samen met mama lekker fruit gesmikkeld.

Ik ben een echt lachebekje, kijk maar naar de foto’s. Als ik ergens een geluidje hoor, dan tijger ik er snel naartoe om te kijken waar het vandaan komt en als ik dan papa, mama of Tygo zie dan begin ik meteen te lachen. Wandelen vind ik ook heel fijn, want dan kan ik buiten de vogeltjes zien en ik vind het ook leuk om naar Tygo te kijken als hij lekker aan het spelen is. Mama heeft mij ook voor het eerst meegenomen op de fiets, dát vond ik leuk!

De laatste paar dagen slaap ik wat minder, want ik ben snipverkouden. Maar dat gaat wel weer over. Eten gaat met me met mijn twee tandjes best goed af, ik eet niet altijd mijn hele bordje leeg, maar ik wil wel álles proeven en lust ook bijna alles.