Maandelijks archief: mei 2016

Koningin van de Kruiperij

Ik heb het kruipen en klimmen nu echt ontdekt. Tygo noemt mij heel lief ‘Koningin van de Kruiperij’. Als hij dat zegt begin ik meteen te lachen!

Alles waar ik me maar een beetje aan kan optrekken is een uitdaging om op te klimmen! Als het even niet lukt pruttel ik een keer, maak ik een oerkreet en trek ik me alsnog op. Papa en mama hebben de bodems van de box en mijn bedje nu ook omlaag gezet, want anders kukel ik zo over de rand heen. En dat moeten we niet hebben!

Buiten en in badje spelen

Wat was het lekker weer afgelopen week! En vandaag was het zelfs zo’n lekker weer, dat we in de achtertuin in badje mochten spelen! Ik ben nog een beetje te klein om in het grote piratenbad te spelen, maar in mijn eigen “kikkerbadje” kan ik lekker mijn gang gaan. Als Tygo mij voorzichtig natspettert heb ik de grootste schik en kraai ik van plezier! Verder vind ik het erg fijn om buiten te zijn: lekker spelen op het speelkleed, bij Tygo kijken en door de tuin kruipen. Maar wat kriebelt dat gras aan mijn voetjes…

De afgelopen dagen heb ik ook ontdekt dat ik mezelf kan optrekken aan de konijnenkooi, een krukje en de trap. Maar ook aan de rand van de box, dus mama en papa zetten binnenkort de box maar even omlaag. Al dat klimmen kost me wel heel veel energie, en ik slaap nu ook elke nacht door van ongeveer 20.30u tot 7.00u, goed he?!

Eten gaat ook erg goed, ’s ochtends en ’s middags eet ik meestal een hele boterham. ’s Avonds eet ik eigenlijk alles met papa, mama en Tygo mee, alleen pizza sla ik nog even over. Verder lust ik écht alles! Tussendoor smikkel ik graag een koekje of vers fruit: banaan, aardbei, kiwi, hmmmm!

En… mijn derde tandje komt eraan!