Maandelijks archief: augustus 2016

Hieperdepiep… hoera!

Afgelopen vrijdag ben ik 1 jaar geworden en daar hoort natuurlijk een feestje bij! Zaterdag gingen we op vakantie en we hebben mijn verjaardag zondag met bijna de hele familie op de camping gevierd, leuk hè?!

Ik heb gesmuld van mijn lekkere verjaardagstaart. Mama heeft die zelf gemaakt en daarna samen met Tygo heel mooi versierd met een Woezel en Pip foto en heel veel zoete vlindertjes. Jammie! Omdat papa ook bijna jarig is, had mama voor papa een een lekker stoere taart gemaakt met de Minions.

Van mama, papa en Tygo heb ik een hele leuke poppenwagen gekregen. Dat is superhandig, want ik begin net zelf stapjes te zetten en zo kan ik goed oefenen met lopen! Tygo helpt mij wel even, want hij kan al heel goed lopen en legt mij alles goed uit.

Van opa Ron en oma Monic heb ik een lief popje met een lichtgevend buikje en een mooie pyjama gekregen. Van opa Gerrit en oma Lia heb ik een ToetToet waterspeeltuintje voor in bad gekregen. En natuurlijk heb ik nog veel meer cadeautjes gekregen: popjes, een muziekdoosje, kleertjes, badspeeltjes en speelgoed. Lief van iedereen he?!

Wat was het een fijne dag! Mama en papa vinden het superleuk dat ik zo’n grote meid word!

Ontdeugend

De afgelopen week ben ik echt ontdeugend. Ik heb ontdekt dat ik bijna overal bovenop kan klimmen, en dat doe ik dan dus ook graag! Als mama en papa denken “hmm, wat is Fenna stil”, dan zit ik alweer ergens bovenop… En ik heb intussen ook een aardig eigen willetje, als ik iets niet mag dan laat ik meteen even merken dat ik het daar niet mee eens ben 🙂

Als het lekker weer is gaan we bijna elke avond een rondje wandelen. Tygo gaat dan meestal op zijn loopfiets en ik in de wagen. Maar ik heb nu de driewieler ontdekt, en dat vind ik superleuk! Mama had mij er thuis even in gezet, om te kijken of ik al goed kon blijven zitten. Dat kon ik zeker, en ik wilde er meteen ook niet meer uit!

En Tygo is echt een hele lieve grote broer voor mij. Als iets even niet lukt en ik ‘roep’ een keer, dan komt hij mij meteen helpen met iets pakken of aangeven. En ik krijg regelmatig een dikke knuffel van hem, lief hè?!

Afgelopen zondag moest mama werken en ben ik met papa en Tygo naar Frits, Myla, Macy en Faye geweest. (Marly moest helaas ook werken) Myla heeft lekker met Tygo gespeeld en ik vond de kleintjes wel heel interessant: ik wilde steeds met hun teentjes spelen en de speentjes uit hun mond trekken.