Maandelijks archief: oktober 2016

Kernwasser Wunderland

De dag begon vandaag met druilweer, maar toch zijn we met opa Gerrit, oma Lia, Vera en Theo en de nichtjes naar Kernwasser Wunderland in Duitsland geweest. Toen we aankwamen was het gelukkig net droog. Het waaide wel koud, maar ik zat lekker warm in mijn knuffelmuff in de wandelwagen of onder een dekentje in de bolderkar.

Er waren gelukkig ook veel attracties waar ik samen met papa of mama in mocht. Wat had ik een plezier in de vrachtauto’s en de bootjesdraaimolen!

Ik word een grote meid!

De afgelopen weken ben ik ‘opeens’ echt groot geworden! Ik wandel de hele dag lekker rond en probeer al veel woordjes na te zeggen, kijk maar eens op het filmpje hieronder. Mama en papa vinden dat heel gezellig, want ik wil nu echt overal bij horen. En als papa met Tygo gaat stoeien, wil ik natuurlijk ook gewoon meedoen. Het kan me niet wild genoeg gaan!

Ik heb intussen ook een aardig eigen willetje, en laat het dan ook duidelijk merken als ik het ergens niet mee eens ben. Dan begin ik hardop te krijsen en te brabbelen! Soms kan ik dat zó overtuigend doen, dat papa en mama in de lach schieten. Dan kijk ik even heel serieus, en daarna begin ik hard mee te lachen!

Verder ben ik een echt gezelligheidsdiertje. En als papa of mama thuis komt na het werk, weet ik niet hoe snel ik bij de deur moet komen om ze met een big smile een dikke knuffel te geven. En naar bed gaan is eigenlijk helemaal niet meer zo leuk, want dan moet ik ze weer missen… En spelen samen met Tygo vind ik ook heel leuk. Hij leert mij veel nieuwe woordjes en legt mij precies uit wat je met alle speelgoedjes kunt, lief he?!

 

Bowlen en pizza

We hebben vanavond met opa en oma gebowled en daarna lekker gegeten. Ik ben nog te klein om écht te bowlen, maar rollen met de mooie gekleurde ballen vond ik ook leuk. En natuurlijk heb ik de rest flink aangemoedigd.

Eten wilde ik niet echt, ik vond alles veel te interessant. nadat ik een paar hapjes groente op had en Tygo een paar punten pizza op had, hebben we samen rondgewandeld en bij de visjes gekeken.

Kermis!

Voor het eerst ben ik naar de kermis geweest! Ik heb mijn ogen uitgekeken naar alle mooie lampjes en wilde steeds dansen op alle muziek. Samen met papa ben ik ook in de bootjes geweest. Dat vond ik eerst wel even spannend, maar daarna toch ook wel erg leuk!

Daarna ben ik samen met Tygo in de draaimolen geweest, waar ik papa nog even mooi te pakken had… Papa zat op zijn hurken naast mijn bakje en dacht dat hij daar veilig zat. Nou, niet dus. Ik zag een knopje, en toen ik daar heel nieuwsgierig op drukte ging mijn bakje opeens de lucht in. Papa viel bijna om, en ik had de grootste schik!