Maandelijks archief: april 2017

Pasen

Vandaag was het Pasen! Mama moest ’s ochtends werken, maar had wel een hele leuke verrassing voor ons klaargezet. Toen we beneden kwamen zagen we dat de tafel heel leuk was gedekt, met allerlei chocoladebeestjes. En een gekookt eitje met prinsessen!

’s Ochtends zijn we naar opa Ron en oma Monic geweest. Daar heb ik lekker gespeeld en met grote opa en grote oma geknuffeld. Grote oma heeft mij ook een boekje voorgelezen en daarna viel ik zo in slaap.

’s Middags was mama weer terug en zijn we naar opa Gerrit en oma Lia geweest en hebben we samen met de nichtjes paaseitjes gezocht, buitengespeeld en lekker gegeten. Het was écht een gezellige dag!

Bellenblazen

Vandaag was Myla jarig en daar zijn we vanmorgen even naartoe geweest. Tygo heeft buiten samen met Myla bellen geblazen. Ik vond het eerst nog niet zo leuk, want als je een belletje prikt komen de spetters in je gezicht. Maar daarna vond ik het toch wel interessant en wilde het zelf ook graag proberen. Thuis hebben we samen met mama nog meer bellen gemaakt.

Poppenwagen

We wandelen na het eten vaak even naar de winkel of naar het speeltuintje. Ik ben een echt meisje en wil nu steeds mijn poppenwagen meenemen. Kijk maar eens hoe leuk ik dat vind!