Maandelijks archief: juni 2017

Zomerfeest bij Triade

Ook dit jaar was er weer een gezellig zomerfeest bij Triade! Het thema was ’tropisch feest’. Nou, tropisch was het zeker! Alles was leuk versierd met slingers en palmbomen, er draaide gezellige dansmuziek en er was van alles te doen. Er waren ook veel lekker hapjes en drankjes. Papa en mama hadden een gezonde krokodil gemaakt, leuk he?!

We konden trommelen, op het springkussen springen, superbellen blazen, fruitstokjes maken… En er was een speciale fotohoek waar je een eilandfoto kon maken, en daarna mocht je zelf een fotolijstje versieren. Ik mocht ook geschminkt worden, maar dat vond ik een beetje eng. Tygo wilde dat wel en is een hele stoere tijger geworden!

Staartjes!

Mama heeft het al heel vaak geprobeerd, maar ik wilde er niets van weten. Nu probeerde mama het nog een keer en opeens heb ik de smaak te pakken! Eindelijk wil ik mijn staartjes inhouden! Kijk maar eens hoe leuk dat staat:

Muurschilderen

De slaapkamer van papa en mama wordt helemaal opgeknapt en de muren worden ook opnieuw geschilderd. Dus wat mocht er nu voor één keer? Op de muur tekenen met stiften en stoepkrijt!

 

Autootje

Een tijdje terug hebben papa en mama een elektrisch autootje gekocht, waar we nu regelmatig en stukje mee rijden. De eerste keer vond ik het nog wel spannend, maar nu vind ik het heerlijk om met Tygo mee te rijden. Ik leg mijn armpje dan mooi op de deur en blijf netjes zitten.