Maandelijks archief: december 2017

Fietsen

 

Ik ben intussen “een hele grote meid” en wil al veel zelf doen. Soms mogen mama en papa mij ergens niet mee helpen wil ik eerst zelf uitproberen of ik het kan. Vaak lukt dat ook, maar soms heb ik gewoon even geen zin. Kijk maar eens naar het filmpje… eerst trap ik helemaal zelf, tot ik zie dat papa aan de andere kant staat en mama naast mij loopt. Wacht eens even, dat was niet mijn plan!

En wat heb ik een mooie prinsessenfiets he?!

 

Kerstbios

Vandaag is het eerste Kerstdag. En weet je wat we vanochtend hebben gedaan? We hebben thuis eerst lekker gegeten met warme broodjes en allerlei lekkere dingen, en daarna zijn we met z’n vieren naar de bioscoop geweest! We zijn naar de film Ferdinand geweest! Een hele leuke tekenfilm over een paar bijzondere stieren die allerlei avonturen beleven.

 

Lollie

Ik heb een hele grote lollie gekregen en papa vond dat zo grappig, dat hij een paar leuke foto’s van mij heeft gemaakt!

Sneeuw! ⛄️

 

Het was al en paar dagen flink koud en gisteren viel er wat natte sneeuw, maar helaas nog geen ‘speelsneeuw’. ’s Ochtends hebben we een kerstboom gehaald en toen begon het al een beetje te sneeuwen. Daarna ging het hard en viel er dan toch een flink pak. Ik moest er wel even aan wennen, maar daarna vond ik het leuk om samen met Tygo sneeuwballen te maken, op de slee te rijden en zelfs een echte sneeuwpop te maken!

Pietengym!

Omdat ik lekker bewegen ook erg leuk vind, ga ik sinds een tijdje met Tygo mee naar peuter/kleutergym bij Sasa. Nu het weer Sinterklaastijd is, kon ik voor het eerst meedoen met pietengym! Dat betekent over hobbelige daken rennen en pakjes in de schoorsteen gooien! Ik heb het goed gedaan en kreeg na afloop een echte pietendiploma én een hand vol pepernoten.