Maandelijks archief: juni 2018

Poppenmoedertje

Ik ben een echt poppenmoedertje. Ik ga lekker met mijn popjes wandelen, ik geef ze eten en een flesje, en als ze moe zijn leg ik ze zachtjes in de wandelwagen zodat ze een dutje kunnen doen. Als we gaan wandelen zing ik ook vaak liedjes voor ze, lief he?!

 

Jip’s Spartelclub

Papa heeft sinds kort op vrijdag een extra vrije ‘papadag’. Toevallig is elke vrijdagochtend bij Zwembad West “Jip’s Spartelclub” en daar ga ik nu elke vrijdag met papa (en soms met mama) heen. Dat is speciaal zwemuurtje voor babytjes en kleine kinderen, om aan het zwembad te wennen en zelfs alvast een beetje te leren zwemmen! Er ligt dan lekker veel speelgoed in het water, er staan gezellige kinderliedjes aan en er is een zwemjuf die kan helpen en spelletjes doet.

Omdat de zomer is begonnen, konden we afgelopen vrijdag meedoen met de zomer-spelletjes. We gingen heel hard spartelen, rondjes draaien in het water en liedjes zingen. Na afloop kregen alle kinderen een echt Zomer Certificaat. Leuk he?!

Trots op mijn grote-meiden-bed!

Afgelopen week keken mama en papa een paar keer heel raar op, toen ik opeens boven aan de trap stond. Ik had ontdekt hoe ik uit mijn bedje kon klimmen! Dat deed ik heel slim: ik kon met mijn voetjes nog nét niet op het hekje komen, maar als ik mijn knuffel met lichtjes in de hoek van het bed zette, had ik wat meer stevigheid en kon ik er net wél bij!

Papa en mama vonden dat ik nu toch wel groot genoeg was om de hekjes van mijn bed te halen, zodat het een echt “grote-meiden-bed” werd. Ik moest natuurlijk meteen even proefliggen, en kijk eens hoe trots ik ben?!

Sssst, op de laatste foto slaap ik echt…

Beautysalon Triade

Dat de juffen bij kdv Triade goed voor mij en de andere kindjes zorgen is natuurlijk geen nieuws. Maar vandaag werden we wel héél goed verwend: we kregen van Naomi en Marieke een echte wellness-ochtend! Eerst mochten we lekker relaxen op heerlijk zachte kussens. Daarna kregen we een gezichtsmasker mét komkommertjes op onze ogen, zodat we een lekker zachte huid kregen. En om het helemaal compleet te maken werden onze nageltjes ook nog eens mooi gelakt!

Wat een verwennerij he?! Toen ik naar huis ging voelde ik me een echt prinsesje!

Ik ben blij dat ik elke maandag en donderdag bij Triade mag spelen!