Maandelijks archief: februari 2019

Op visite bij grote opa en oma

We zijn vandaag bij grote opa en oma op visite geweest. Ze zijn pas verhuisd en oma was een tijdje niet helemaal lekker, dus het lukte ze niet om op Tygo’s verjaardag te komen. Nu was alles weer een beetje rustig en zijn we samen op de koffie geweest. Lekker stoeien met opa, kleuren met oma, en natuurlijk moet oma nog even ‘broodje bakken’!

 

Nieuwe oorbelletjes

Met mijn derde verjaardag in augustus heb ik voor het eerst oorbelletjes gekregen. Toen moesten ze natuurlijk nog gaatjes maken, en daar was ik best even van geschrokken. Daarom durfde ik nog geen nieuwe oorbellen te kopen, omdat ik bang was dat het weer even pijn zou doen. Maar nu de gaatjes er eenmaal in zitten is dat natuurlijk niet zo, en dat begrijp ik nu wel. Dus nu ben ik samen met papa op pad geweest om nieuwe oorbelletjes te kopen. We hebben mooie zilveren gekocht, met allemaal verschillende kleurtjes erin! Ik vond het nog wel even spannend om de oorbelletjes in te doen, maar daarna was ik zo trots als een pauw!

Zie je trouwens die plek op mijn kin en onder mijn neus? Ik probeerde buiten mijn vest uit te doen, maar zat met mijn handjes in de mouwen in de knoop. Toen wilde ik naar binnen lopen, maar struikelde toen pats-boem zo over de drempel met mijn snuitje op de grond. Gelukkig kreeg ik van Tygo een heel lieve kaart en na een dikke knuffel van mama en papa deed het al niet meer zo’n pijn.