Maandelijks archief: juni 2019

Flamingo’s

Ik ben helemaal gek op flamingo’s: ik heb al een flamingo-jurkje en flamingo-schoentjes. Na de zomervakantie ga ik al naar de basisschool en van mama en papa mocht ik zelf een leuke broodtrommel en beker uitzoeken. Vandaag in de winkel zag ik opeens deze liggen, en díe moest het natuurlijk worden! En kijk maar eens, wat ik opeens voor een fotomodelletje ben met mijn flamingo-jurkje 😍

 

Boerderijdag

We gaan vaak naar de kinderboerderij en vinden dat altijd erg leuk. Maar vandaag konden we gaan kijken bij een échte boerderij, want het was open dag bij veel boerderijen. Wij zijn naar een grote boerderij in Zetten geweest. Er was van alles te doen!

We mochten in grote tractors en zelfs een shovel zitten, we konden allerlei spelletjes doen, lekker buiten spelen en natuurlijk melk en yoghurt proeven. We konden ook kijken bij een automatische melkrobot, dat was heel bijzonder want alles ging helemaal vanzelf. De koeien stonden zelfs in de rij om gemolken te worden, want als dat klaar was kregen ze vanzelf preciés de goede hoeveelheid brokjes.