Maandelijks archief: augustus 2019

Nieuwe fiets!

Tygo en ik groeien als kool en we werden een beetje te groot voor onze fietsen. Dus… gingen we op zoek naar nieuwe fietsen. Voor mij moest het natúúrlijk een roze fiets worden, en Tygo heeft een hele stoere crossfiets. Op mijn nieuwe fiets passen de zijwieltjes niet meer, dus ik ga nu ook meteen leren om te fietsen zonder zijwieltjes.

Mama moest eigenlijk ook een nieuwe fiets en toevallig hadden ze bij dezelfde winkel ook een mooie fiets voor mama!

Naamboek

Ik heb voor mijn vierde verjaardag van papa en mama een heel bijzonder cadeau gekregen. Een boek dat helemaal over mijn naam gaat! Hieronder kun je hem zelf lezen.

Hoera, 4 jaar! 🧁

Mama en papa zeggen altijd: “kleine meisjes worden groot”. Nou, dat klopt echt, want ik word volgende week alweer 4 jaar en na de grote vakantie mag ik naar de basisschool! Vandaag was mijn allerlaatste dagje bij Triade en natuurlijk hebben we feest gevierd! Samen met mijn vriendjes, vriendinnetjes en de juffen hebben we liedjes gezongen en natuurlijk mocht ik 4 kaarsjes uitblazen. Daarna heb ik ijsjes getrakteerd, met in de doosjes snoepjes en een ballon. Na mijn feestje heb ik nog lekker buiten gespeeld tot het écht tijd was om naar huis te gaan.

Bedankt lieve juffen van Triade, ik heb het bij jullie erg naar mijn zin gehad! ❤️

Hier kun je terugzien hoe ik de allereerste keer naar Triade ging.