Maandelijks archief: juli 2020

Helpen met de caravan

Over een paar dagen gaan we weer lekker op vakantie. Ik vroeg of ik mocht helpen met de caravan, en natuurlijk mocht dat! Papa vindt het erg leuk om mij uit te leggen hoe alles werkt: de handrem erop zetten, het wieltje en de pootjes uitdraaien en natuurlijk even checken of de gasfles nog moet worden gevuld. Ik heb papa zelfs geholpen met een nieuw stopcontact aansluiten, stoer he?!

En altijd als we hem hebben opgehaald, eten we ’s avonds gezellig samen in de caravan. Toen we nét klaar waren met eten, kwam toevallig de ijscoboer langs en hadden we een extra lekker toetje!

 

Mijn eerste kinderfeestje 🥳

Over een paar weken word ik alweer 5 jaar. Ik heb op school heel veel vriendinnetjes en ik vraag al heel lang aan papa en mama of ik alsjeblieft een kinderfeestje mag houden… en dat mocht! Omdat ik in de vakantie jarig ben, vierden we mijn kinderfeestje wat eerder, vlak voor de zomervakantie begint.

Het was erg gezellig. We begonnen met cadeautjes uitpakken. Daarna hebben we taart gegeten en wat gedronken. Toen zijn we begonnen met een écht meidending: sieradendoosjes maken! De doosjes werden erg mooi, maar…… waren natuurlijk nog wel leeg. Daar hadden papa en mama iets op bedacht: buiten gingen we spelletjes doen, en met elk spelletje konden we dingetjes winnen voor in ons sieradendoosje: nagellak, een armbandje en een ring. Gaaf he?! Daarna waren de meiden erg moe. We hebben nog wat gedronken, en voor iedereen naar huis ging mocht ik een feesttasje meegeven.

Ik vond het een superleuk feestje!

 

Eten met Tiffi en Toffi

Mama en papa hebben gereageerd op een prijsvraag bij Tivoli, daarmee kon je een etentje met Tiffi en Toffi winnen. En wat denk je? We hadden prijs! Vandaag mochten we eerst lekker bij Tivoli spelen, en tussen de middag kregen we een heerlijke lunch. Tussendoor konden we kletsen en dansen met Tiffi en Toffi, en het eten was super lekker!